Versiering van bruiloft, trouwfeest of huwelijk met ballonnen

De Vliegende Ballon is de specialist in ballonnen en ballondecoratie voor uw bruiloft. Decoratie voor de trouwceremonie en huwelijksfeest. 

De decoratie van uw trouwerij is vaak één van de laatste punten van de complete organisatie van een huwelijksfeest. De Vliegende Ballon kan u deskundig adviseren op het gebied van decoratie en aankleding voor uw huwelijk. Heliumballonnen voor decoratie of ballonoplatingen. Natuurlijk de traditionele ballonnenboog maar ook vele bijzondere stijlvolle  en mooie ballondecoraties. Mooie chique ballonnen.

Onderaan deze pagina ziet u een selectie van decoraties die wij kunnen maken. Wij bezorgen de decoraties kant en klaar en keurig op tijd op de locatie. Wij zorgen, eventueel samen met de ceremoniemeester of de locatie, dat alles keurig netjes wordt geplaatst.

Op de mooiste dag van je leven is kwaliteit erg belangrijk. De Vliegende Ballon gebruikt uitsluitende de allerbeste kwaliteit Qualatex of Sempertex ballonnen. Onze heliumballonnen wordt kort voor levering gevuld met voldoende helium en vliegverlenger zodat onze heliumballonnen gegarandeerd 2 tot 4 dagen zweven.

Een ballonnenboog, ballonpilaar of ballonnenboompje wordt geleverd met zware metalen voeten zodat het goed en stevig staat zonder dat het vastgezet moet worden. De Vliegende Ballon gaat voor de allerbeste kwaliteit ballonnen en ballondecoraties tegen een hele redelijke prijs. Uw huwelijk verdient alleen het allerbeste.

U heeft voor uw huwelijk keuze uit meer dan 60 verschillende kleuren ballonnen met of zonder passende opdruk. Kijk hier voor een overzicht van de ballonnen kleuren. 

Twijfels over decoratie? Wij maken graag met u een afspraak om de trouwlocatie te bekijken. Wij decoreren natuurlijk ook graag de (ouderlijke) woning van bruid en/of bruidegom.

Wilt u een decoratie op meerdere locaties gebruiken? Dat kan, in overleg met ons kunnen wij op basis van kilometer vergoeding de decoratie(s) weer ophalen en naar een andere locatie brengen en daar weer plaatsen.[gallery_bank type=”images” format=”thumbnail” title=”false” desc=”false” responsive=”true” display=”all” sort_by=”random” special_effect=”none” animation_effect=”bounceIn” album_title=”true” album_id=”2″]

Hebt u nog vragen of wenst u een afspraak om uw wensen te bespreken aarzel dan niet om ons te contacteren via het contactformulier.