Ballonnen maken elk feest af! zo ook de communie of het lentefeest van je kind.
Ze zijn niet alleen leuk om zelf te kopen maar ook om ze te geven aan een communicant of kind dat zijn lentefeest doet.

Verschillende soorten ballonnen: 

Latex: 30 cm – Dit is een gewone ballon, wordt gebruikt om in een ballontros te verwerken, om aan een kado te hangen of als afwerking van grotere ballonnen.
Deze ballon komt op 2.50 euro per stuk en is dan opgeblazen met helium

 

 

Latex: 45 cm – Formaat groter dan de standaardballon, deze wordt gebruikt in een ballontros of on aan kado’s te hangen. Deze ballon komt op 4.00 euro per stuk en is dan opgeblazen met helium.

 

 

Latex: 90 cm – Beter bekend als toppers of topballonnen. Deze zijn echte eye-catchers op een feest. je kan ze gebruiken aan de inkom, om de plaats van de feestvierder aan te duiden of om geld in de afwerking te steken. Deze ballon komt op 32 euro en is dan opgeblazen met helium en afgewerkt met een gewichtje en ballonnen.

 

 

Folieballon: 45 cm – Leuk om als opvallende ballon in een ballonstros te verwerken of om aan een gewichtje te gebruiken als decoratie op je feest. Deze ballon komt op 11 euro en is dan gevuld met helium.

 

Stuffer: Staat op tafel – Ideaal om origineel een zakcentje kado te doen. Deze ballon komt op 20 euro, Deze kan niet op de moment zelf gemaakt worden, in de drukke communieperiode vragen wij om de briefjes die erin moeten op voorhand te komen brengen.

 

Hoe moet ik bestellen? 

Via e-mail info@devliegendeballon.be of via het contactformulier van de website. u krijgt altijd bevestiging van ons. Telefonisch worden er geen bestellingen aangenomen. U kan natuurlijk ook in de winkel in Mortsel komen bestellen.
We hebben een voorraad ballonnen in de winkel maar wil u zeker zijn kan u best op voorhand bestellen.

U vermeld in uw bericht:

  • Soort ballon
  • kleur/opdruk/motiefje van de ballon
  • Datum afhalen (enkel woensdag vrijdag of zaterdag)
  • indien het geleverd moet worden waar en wanneer. ( Leveringskost tussen 5 en 15 € afhankelijk waar de levering plaats vind)